Veenhartkerk Mijdrecht


•     Adres: Grutto 2A, Mijdrecht.

•     Predikant: Marten van Benthem

•     e mailadres: info@veenhartkerk.nl

•     Website: https://veenhartkerk.nl/

 

De Veenhartkerk past niet in een hokje. We zijn geen ouderwetse kerk, maar ook geen moderne kerk. We geloven in de oude overtuigingen van het christelijke geloof, maar vertalen die naar de wereld van vandaag. Ons belangrijkste doel is om onze omgeving te omarmen en te dienen. Dat geldt zowel voor ons als kerk, als voor ieder lid op zichzelf. Dit kan zijn op het gebied van gebed en geloof, maar soms ook heel praktisch. Bijvoorbeeld door ons kerkgebouw open te stellen voor activiteiten, door om te zien naar plaatsgenoten die dat nodig hebben en door duurzaam in te kopen.

 

Wij zijn een kerk waar ruimte is voor iedereen. Of je nu sceptisch, nieuwsgierig of overtuigd bent: je bent welkom met al je vragen, twijfels en verlangens. Kom je langs dan krijg je de ruimte om zo veel of zo weinig mee te doen als jij wilt!

 

In de Veenhartkerk staat Jezus Christus centraal. Door hem houdt God van ons zoals we zijn en zijn we meer geliefd en geaccepteerd dan we durven te dromen. Deze verandering raakt niet alleen ons zelfbeeld, maar werkt door in alle onderdelen van ons leven. Wij willen daarom niets liever dan ons hele leven in alle facetten aan hem geven.

 

Diensten

Welkom, elke zondagochtend om 10.30 uur in de Veenhartkerk voor een dienst van ca. een uur met muziek, overdenking en gebed.