Korte AgendaVolledige agendaGeloven in ontmoeting


Download hier het boekje

"Geloven in ontmoeting 2022-2023".

 

Wandelen door het landschap

van geloven


Over ons


Het InterKerkelijk Overleg (IKO) in De Ronde Venen is een samenwerkingsverband van plaatselijke geïnstitutionaliseerde kerken.
Verenigd in ons christelijk geloof zoeken we wegen waarop we in De Ronde Venen in gezamenlijkheid kunnen optrekken en passende activiteiten kunnen organiseren.
Ook stellen we elkaar op de hoogte van activiteiten die door belangstellenden van andere kerken bezocht kunnen worden.
De vertegenwoordigers van de kerken komen een aantal maal per jaar bijeen om elkaar te ontmoeten en op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen die in hun gemeente of parochie gaande zijn.
De aangesloten kerken van het IKO hebben jaarlijks overleg met burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen.


Onze missie


Door elkaar te ontmoeten en leren kennen worden we geïnspireerd om het christelijk geloof in de regio De Ronde Venen uit te dragen, ieder op eigen wijze maar verenigd in Christus.
Door de gezamenlijke activiteiten vergroten we onze zichtbaarheid in de samenleving en willen we een voorbeeld geven van samenwerking in een hartelijke sfeer.
We willen mensen bemoedigen en inspireren - in een tijd van groot individualisme – de meerwaarde van de christelijke gemeenschap te ervaren.
We hopen daarmee de vreugde van Christus te kunnen delen met velen.